pátek 7. srpna 2015

PROMĚNY



Proměna paní Aleny

Paní Alena pracuje jako výpravčí. Přála si změnit účes, ukázat, jak se správně nalíčit a vzhledem k tomu, že trošku přibrala co nosit ať se cítí příjemně a jak na širší boky, jaké barvy jí sluší a jak kombinovat outfity s doplňky.  Podívejte se, jak se nám proměnila v Galerii Šantovka: 
                                                                                      
Po proměně
Před proměnou





 Nejdříve jsme zamířili do kadeřnictví KLIER, kde se nás ujala šikovná kadeřnice Tereza. Paní Alena má přerostlý účes, bez tvaru, který se špatně upravoval. Doporučili jsme zkrácený a mladistvý účes s delší patkou, který vlasy oživil, je ideální na léto a paní Alence se bude jednoduše upravovat díky preciznímu střihu.



 












Účes stačí jen profouknout  fénem a dotvarovat pastou na vlasy, která účes nezatíží a dodá mu strukturu.

Dostříháno

Následovalo líčení v parfumerii Marionnaud, kde se nás ujala paní vizážistka a doporučila péči o pleť nejen na léto:
Paní Alena se moc nelíčí, ale péči o plet nezanedbává, pravidelně navštěvuje kosmetiku. Paní vizážistka poradila, jak pracovat s make-upem a  BB krémy.  
                                                                    
Pleť paní Aleně sjednotila make-upem a rozjasňovačem značky Dior,
upravila světle hnědým stínem a tužkou na obočí, na oči použila mechově zelené stíny a řasenku stejné značky. Na lícní kosti nanesla svěží broskvovou  tvářenku a na rty lehký lesk YSL.




 







 










Vyrazili jsme do obchodů! Paní Alena má problémovou spodní polovinu těla- širší stehna, proto jsme se zaměřili na potlačení problému a poradila jsem paní Aleně tmavé nebo neutrální dobře střižené kalhoty a sukně do áčka, které nepřidávají objem a jsou pohodlné. K tomu by měla paní Alenka nosit košile, tuniky i trika se zajímavými detaily v oblasti dekoltu a nebo použít doplňky - náhrdelníky, šátky a tašky, které přitáhnou pozornost k horní polovině těla.

V C&A jsem vybrala trendy  pruhované triko, tmavé džíny a k tomu super khaki plátěný křivák na zip, který si paní Alenka hned koupila.

Dalším outfitem byly košilové černobílé šaty z lehkého materiálu a k nim černé legíny, které si paní Alenka zamilovala a doplnila  svůj šatník.

                                                                                  
Paní Alena si proměnu užila,  doplnila svůj šatník a odnesla si spoustu rad a inspirace…zkuste to i Vy…těším se.

1 komentář: