sobota 8. srpna 2015

Novinky v kadeřnictví KLIER






Profesionální žehlička na vlasy Steam Pod Pro s párou. Systém Steampod je dokonalý pro hloubkovou obnovu a uhlazení vlasů vyvinutý ve spolupráci s předními odborníky. Jedině parní systém Steampod poskytuje vlasům kompletní péči jak na povrchu, tak uvnitř vlasového vlákna. Tuto novinku můžete vyzkoušet a zakoupit v kadeřnictví KLIER.
L´Oréal Professionnel & Rowenta Salon přizpůsobil profesionální verzi žehličky pro domácí použití.Jedinečný koncept 2 unikátních přístupů. Objevte neuvěřitelnou sílu 3,5 g páry/ min. parní žehličky STEAMPOD společně s párou aktivujícími se produkty STEAMPOD s technologií Pro-Keratin pro zdravé a perfektně uhlazené vlasy. Objevte dokonalý systém STEAMPOD.
Se systémem STEAMPOD přichází do salonů revoluční služba STEAM STYLE pro zdravé a uhlazené vlasy. Nová služba inspirovaná brazilskou kauterizací, nabízí klientkám benefity po kterých ženy touží. Jedinečný systém STEAMPOD kombinuje výhody parní uhlazující žehličky a unikátních párou aktivovaných produktů s technologií Pro-Keratin. Vysokotlaký proud páry 3,5g/min. vlasy před uhlazením hydratuje, chrání je před teplotním šokem a aktivuje produkty péče STEAMPOD. Ty jsou následně proudem páry vtlačeny až do C zóny vlasu a následně zažehleny vysoce odolnými a hladkými pláty. Služba STEAM STYLE díky své šetrnosti a hloubkové obnově je vhodná i pro klientky, které mají zcitlivělé vlasy.
                           STEAM POD exkluzivně v kadeřnictví KLIER v Obchodní galerii Šantovka


Žádné komentáře:

Okomentovat