pondělí 10. srpna 2015

Kokosový olej - superpotravina



Milujeme kokosový olej!
8 tipů, jak ho použít

Pleť, vlasy i vaření. Všechno zvládne!

Moc ráda používám různé olejíčky a přírodní produkty..na tělo, vlasy, pleť a je jasné, že jsem neodolala a vyzkoušela ho… a zamilovala si ho… ;) Mám citlivou plet a používám místo večerního krému, po koupání na celé tělo, jako regeneraci na suché vlasy i po opalování.
Kokosový olej je opravdu univerzální, a když ho vyzkoušíte najde místo nejen ve vaší kuchyni, ale i koupelně.


Přírodní produkt bez chemikálií, který je vážně naprosto univerzální. Získává se lisováním nebo extrakcí plodu kokosovníku ořechoplodého. Zajímavostí je, že jeho bod tání je okolo 25°C, což znamená, že v běžném prostředí není tekutý a skvěle se s ním manipuluje, protože se roztaje až na dlani.

 Mrkněte na pár možností, jak ho využít. My už bez něho nedáme ani ránu. A vy?

Ingredience v kuchyni
Ať už ho použijete na smažení, pečení nebo jen tak do ovesné kaše nebo salátové zálivky – vždy bude super!Pomáhá při redukční dietě pocitem nasycení, vhodné proti přejídání.
Hydratace pro tělo
Fantastická náhražka tělového mléka. Nejen, že hydratuje, vyživuje a krásně voní, ale pleť po použítí oleje i skvěle vypadá. Můžete ho směle použít pro masáže i intimní hrátky. Ale pozor, nerozumí si s latexem!
Kondicionér do vlasů
Lámou se vám vlasy nebo trpíte třepením konečků? Vyzkoušejte vlasový zábal právě s tímto zázrakem.



                                                Přírodní antibiotikum
Kokosový olej pomůže i v boji proti bakteriím nebo kvasinkám.
Pomoc při holení
Čeká nás plavková sezóna a žiletky budou naše nejlepší kamarádky, proto je fajn míst v ruce nějakou zbraň, která potlačí zarudnutí a podráždění pokožky. Tímto olejem se můžete potírat před i po holení, je to jen na vás.
Krásné rty i zuby
Výživa i hydratace popraskaných rtů plus bělení zubů. Super kombinace!

Řešení jizev i akné
V neposlední řadě vyhlazuje jizvičky a jeho už zmíněné antibakteriální účinky pomáhají dávat do pořádku problematickou pleť.
Opalovací prostředek
Dokáže chránit pleť před škodlivých UV zářením i zachránit vás, pokud to se sluněním přeženete!


                          Kokosový olej můžete koupit v  DM drogerii v Obchodní galerii Šantovka

1 komentář:

  1. kokosový olej je úžasný:). Já ho používám především v kuchyni, je výborný na smažení a desertům dodá jemnou kokosovou příchuť. Ale je vhodný i na suchou pokožku, na popraskané rty. Využít se dá i na bělení zubů, ale to zatím teprve testuju :)). Musím ale říct, že záleží hodně na kvalitě oleje. Mi se osvědčil tento http://www.lekarna.cz/es-bio-kokosovy-olej-250ml/

    OdpovědětVymazat