pondělí 8. června 2015

Proměny v Galerii Šantovka jsou v plném proudu! Jednou prošla i Zuzka – kdo bude další?

Zuzka pracuje v mateřské školce, ale nyní se už pečlivě připravuje na zcela novou funkci – za měsíc se totiž stane maminkou. Podívejte se, jak se nám proměnila v Galerii Šantovka:
Nejdříve jsme šli do Kadeřnictví Klier:

Pak jsme navštívili parfumerii Marionnaud, kde se nás ujala paní Mirka a doporučila péči o pleť nejen na léto:



Na léto jsou dokonalé stíny v gelové struktuře nebo v tužce, aby byla aplikace snadná a rychlá. Zuzce jsme nakonec zvolili přírodní hnědé stíny od Chanelu v kelímku, které dokonale zvýrazní přirozenou krásu. Tmavě hnědou tužkou YSL jsme pak jemně obkreslili kontury očí.





Když jsme měli účes i líčení za sebou, vrhli jsme se do obchodů! Zuzka má pěknou postavu, takže jsme chtěli nechat vyniknout hlavně krásné bříško. První outfit jsme našli v H&M oddělení pro těhotné – svěží letní pruhované šaty. Když bude pofukovat, můžete přes ně hodit džínovou bundičku či lehký kardigan. 

Pro další kousek jsme zabrousili do běžné letní kolekce H&M, kde se Zuzka zamilovala do háčkovaných bílých šatů. V létě je doplňte botkami na platformě, ve kterých vydržíte déle než na jehlách. Chybět nesmí trendy vak, do kterého se vlezou všechny nutnosti i krém na opalování a láhev s vodou!

Žádné komentáře:

Okomentovat