pondělí 30. března 2015

Christy, Liya a Toni pro Lindex



"V sezoně jaro 2015 jsme se zaměřili na flexibilitu v kombinování různých kusů oděvů. Kolekci dodávají svěžest a neotřelost proužky, monochromatické potisky a splývavé materiály. Mezi moje nejoblíbenější kousky patří overaly, volné kalhoty a tuniky se střapci," říká Nina Starck, ředitelka designového oddělení společnosti Lindex.

Kampaň zdůrazňuje, že skutečná krása tkví v tom, jak vypadáte, ale také co děláte, a zaměřuje se na tyto tři překrásné ženy, které také mimo svět předváděcích mol dělají mnoho dobrého, díky čemuž jsou také Super Role Models, tedy super vzory.

Christy Turlington Burns, Liya Kebede a Toni Garrn jsou nejen známé a uznávané modelky, ale také ženy se společenskými povinnostmi, jež se především zaměřují na témata mateřství a dětí. Angažují se v organizacích Every Mother CountsLiya Kebede Foundation a Plan International-Because I am a GirlA vzhledem k tomu, že společnost Lindex je chce v jejich úsilí podpořit, přichází v rámci kampaně s limitovanou edicí trička #superrole model. Veškerý zisk z prodeje tohoto kousku oblečení bude věnován organizacím, v nichž jsou tyto ženy činné.
Společnost Lindex, která má své stálé společenské závazky, bude v této kampani také podporovat organizaci WaterAid, a to prostřednictvím aktivit ve všech svých prodejnách i na internetu, a dále tím, že 10 % ze svého prodeje během nákupních akcí věnuje na dobrou věc. V České republice probíhají tyto speciální akce již od 17.března v prodejnách Lindex OC Nový Smíchov Praha a Lindex OC Olympie Brno.

Kampaň The Super Role Model byla spuštěna ve všech prodejnách Lindex a také na webu lindex.com 18. března 2015. Zároveň jde o vůbec první kampaň společnosti Lindex na britském trhu, kde se první prodejna Lindex otevřela teprve 27. března 2015.


Žádné komentáře:

Okomentovat