úterý 1. září 2015

Osobní styl



Najděte svůj osobní styl

Styl není o penězích. Skvělé fashion kousky nemusí být drahé. A pokud přece jen chceme, vyplácí se počkat, šetřit a pořídit si kvalitní a nadčasové kousky.
Styloví lidé často ani neví, jak to dělají, ale jejich outfity mají vždy šmrnc. Pokud vašemu looku ještě něco chybí a stále se hledáte, zkuste tyto tipy, které mají fashion maniaci vrozené



Oblékejte se kvůli sobě! V době, kdy nebyl Instagram, módní blogy a nefotily se veškeré looky, lidé věnovali mnohem více času sami sobě. Svým oblečením se chodili chlubit ven - do barů, divadel a kaváren. Takže si svůj outfit si užijte!
 
Poproste o pomoc svou stylovou kamarádku. Jděte spolu nakupovat. Udělejte průvan ve skříni, vyhoďte vše out, vymyslete nové outfity a užijte si to.  

Nepomlouvejte a nesuďte. Pokud se vám něčí styl nelíbí, nehaňte ho. Zkuste se podívat na jednotlivé kousky a zamyslete se nad tím, co člověka vede k tomu, že kombinuje oblečení právě takto. Inspiraci najdete všude…

Nebojte se hrát si a užijte si to. Pokud umíte svůj styl prodat, skvěle na vás vypadá třeba i šedé XXL tričko vašeho přítele. Noste, co chcete, na co máte náladu a nenechte si nic diktovat.

Odlište se a bourejte pravidla. Pokud máte na večer připravené malé černé a lodičky, protože se to od vás očekává, ale ze všeho nejvíce byste si chtěli vzít oversize top a kalhoty, tak do toho. Pravidla jsou od toho, aby se porušovala!

Nebojte se nakupování. Správný fashion maniak najde fajn věci i v tom nejhorším sekáči.

Inspirujte se. Sledování blogů je fajn, ale vyvarujte se nákupu úplně stejných věcí, jaké vidíte na fotkách. O tom to přece není...


Žádné komentáře:

Okomentovat