úterý 29. září 2015

INSPIRACE

Mojí dnešní inspirací je kniha...bestseller " Jak se stát Pařížankou". Paříž, Coco Chanel, Dior, haute couture... domov módy.


Proč jsou Francouzky stále tak šik?...V čem je jejich kouzlo?..Jejich módní jemnocit je pověstný, umí skvěle kombinovat drahé věci s levnými a spoléhají na sílu doplňků. Šátky, boty, kabelky a samozřejmě šperky - to je základ francouzkého tolik obdivovaného stylu. Francouzky nerozlišují jestli jdou do práce, na nákup nebo na rande, dobře vypadat chtějí vždy. Mají vrozený smysl pro detail a vědí, že stačí obyčejný model zpestřit zajímavým šperkem či šátkem a hned vyzní úplně jinak. Podzim je úžasný, zkuste si pohrát s vrstvením a po vzoru Francouzek přidat doplňky, šperky a jako dokonalou tečku červenou rtěnku.

 


pondělí 21. září 2015

PROMĚNY

                                      Proměna slečny Venduly

 

Další proměnu v Obchodní galerii Šantovka si na vlastní kůži vyzkoušela slečna Vendula. Mladá studentka z Olomouce chtěla poradit se změnou účesu, líčením a výběrem šatů na svatbu, která ji čeká. Podívejte se, jak vše probíhalo.

Před proměnou
Proměna

                                           V parfumerii Marionnaud jsme slečnu Vendulu nalíčili.

 


Nalíčená


                                O změnu účesu se postarala kadeřnice Aneta v Kadeřnicví Klier.





 

Outfity jsme vybírali v módním řetězci MOHITO. Je zde velký výběr outfitů na denní nošení, společenské události, doplňky, kabelky i obuv.

 


 



Slečna Vendula odcházela spokojená, s úsměvem a spoustou rad a inspirace. Přijďte i Vy, oživit svůj podzimní šatník, načerpat inspiraci nebo vyzkoušet nový účes..těšíme se na Vás.

úterý 1. září 2015

Osobní styl



Najděte svůj osobní styl

Styl není o penězích. Skvělé fashion kousky nemusí být drahé. A pokud přece jen chceme, vyplácí se počkat, šetřit a pořídit si kvalitní a nadčasové kousky.
Styloví lidé často ani neví, jak to dělají, ale jejich outfity mají vždy šmrnc. Pokud vašemu looku ještě něco chybí a stále se hledáte, zkuste tyto tipy, které mají fashion maniaci vrozené



Oblékejte se kvůli sobě! V době, kdy nebyl Instagram, módní blogy a nefotily se veškeré looky, lidé věnovali mnohem více času sami sobě. Svým oblečením se chodili chlubit ven - do barů, divadel a kaváren. Takže si svůj outfit si užijte!
 
Poproste o pomoc svou stylovou kamarádku. Jděte spolu nakupovat. Udělejte průvan ve skříni, vyhoďte vše out, vymyslete nové outfity a užijte si to.  

Nepomlouvejte a nesuďte. Pokud se vám něčí styl nelíbí, nehaňte ho. Zkuste se podívat na jednotlivé kousky a zamyslete se nad tím, co člověka vede k tomu, že kombinuje oblečení právě takto. Inspiraci najdete všude…

Nebojte se hrát si a užijte si to. Pokud umíte svůj styl prodat, skvěle na vás vypadá třeba i šedé XXL tričko vašeho přítele. Noste, co chcete, na co máte náladu a nenechte si nic diktovat.

Odlište se a bourejte pravidla. Pokud máte na večer připravené malé černé a lodičky, protože se to od vás očekává, ale ze všeho nejvíce byste si chtěli vzít oversize top a kalhoty, tak do toho. Pravidla jsou od toho, aby se porušovala!

Nebojte se nakupování. Správný fashion maniak najde fajn věci i v tom nejhorším sekáči.

Inspirujte se. Sledování blogů je fajn, ale vyvarujte se nákupu úplně stejných věcí, jaké vidíte na fotkách. O tom to přece není...